1
کارشناس ارشدعلوم تربیتی ازدانشگاه علامه طباطبایی تهران، ایران
2
کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی ازدانشگاه خوارزمی تهران. ایران.
3
مربی دانشگاه پیام نور تهران ایران.
چکیده
هدف: تحقیق حاضر با هدف بررسی تاثیر اختلافات خانوادگی بر روحیه و برخورد متقابل کودک در خانواده انجام شده است. روش: تحقیق ازنوع توصیفی پیمایشی می باشد و کلیه دانش آموزان مقطع ششم ابتدایی که درسال 95-96 در شهر دره شهر مشغول به تحصیل بوده اند جامعه آماری را تشکیل داده اند. نمونه پژوهش 70 نفر از دانش آموزان می باشد که با استفاده ازنمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده اند. برای گردآوری داده ها از دو پرسشنامه ارزیابی سلامت روانی در کودکان و پرسشنامه اختلافات خانوادگی استفاده شده است. بافته ها: نتایج نشان داد بین لجبازی و اضطراب کودکان با اختلافات خانوادگی رابطه معنی دار وجود دارد، اما بین افسردگی و روان پریشی کودکان با اختلافات خانوادگی رابطه ای یافت نشد. نتیجه گیری: با توجه به اینکه اکثر مشکلات رفتاری کودکان در محیط خانه و مدرسه منعکس کننده شرایط پیچیده بین فردی و رفتاری اعضای خانواده به ویژه والدین است، والدین باید برای سلامت روحی و روانی کودکان محیطی امن و پر از آرامش در محیط خانه فراهم آورند.
علوی, مهتاب, کرمی, حامد, هاشمی, سکینه. (1397). تاثیر اختلافات خانوادگی بر روحیه و برخورد متقابل کودک در خانواده. انجمن جامعه شناسی آموزش و پرورش, 7(7), 198-213.
MLA
مهتاب علوی; حامد کرمی; سکینه هاشمی. "تاثیر اختلافات خانوادگی بر روحیه و برخورد متقابل کودک در خانواده". انجمن جامعه شناسی آموزش و پرورش, 7, 7, 1397, 198-213.
HARVARD
علوی, مهتاب, کرمی, حامد, هاشمی, سکینه. (1397). 'تاثیر اختلافات خانوادگی بر روحیه و برخورد متقابل کودک در خانواده', انجمن جامعه شناسی آموزش و پرورش, 7(7), pp. 198-213.
VANCOUVER
علوی, مهتاب, کرمی, حامد, هاشمی, سکینه. تاثیر اختلافات خانوادگی بر روحیه و برخورد متقابل کودک در خانواده. انجمن جامعه شناسی آموزش و پرورش, 1397; 7(7): 198-213.